Monday, December 13, 2010

Cocet- cocet A123.. (1)


Dr kaca mata yanie yg rabun+ silau..ahhahaha

A123,,...Terdiri dr 4 sekawan.. Bkn secawan @ sesendok… =p

Mariam,Yanie, Asilah ,Yana….

26-06-2010 = detik permulaan perkenalan…tarikh keramat kami sampai ke UiTM Khazanah Alam Pahang…di tetapkan dalam bilik yg sama.. itulah A123…

Secubit rasa tentang:

Mariam = dtg jauh dr Perlis Indera Kayangan..Ketinggian sederhana..Manis senyumannya..org katil atas..haha..Pandai bergaya..Tangga utama dlm bilik “org yg kuat berjalan & on9”..hari2 kira bajet belanjawan dye.. nakal suka mengusik yana..hah..Bab memujuk+mengayat bagi kat dye..mmg power =p nampak je mcm kasar tapi sensitif le jg.."cengkerik kering" jd trendmark dye..kesian2..
Bila study kena ada “nikmat dunia” depan mata..kata dye “Luar penjara tp dlm hati ada taman”.. B strong !! Push!! Push!! i trust u la mariam =p..ahhaa jgn mara yew.. 
p/s : jgn terlalu obsess dgn muka anda..hahha

Asilah = Terengganu mari… kecik comei je orgnya tapi bila bercakap haha jg budi bicara anda..seorg pendebat & penyajak..Kuat makan.. cenderung kpd sastera..
tp jgn anggap dye slh plh course..Nak jadi pakar makanan.. Tahap membebel xblh lawan yani lg (msh terkawal) =p……“kekerapan tefon berbunyi” hah itu la dye…
Kata dye “ kau ada, aku ada”..(kalo lp perkataan nie xmsk bilik ar aku jwbnye..) hihi
P/s: jalan pandang2 la org yerk… kikikih

Yana = Dekat saja dtgnya Kuantan Pahang…putih, tinggi, muka nmpak sombong tp bila da kenal mak aiii giler2 upenye… orangnya xberkira… ada je duit slalu blaje makan Kfc..( trm ksh la yana).. =p Bila ketawa fuh korg yg xtahan tutop tlinga yer..tapi bagi kami A123 mmg ske buat kecoh ..baru ceria =p
Perkataan ni kalo kua dr mulut dye xsah sehari… “xbleh bla”
Plg byk kne bebel dgn crew A123.. “org yg plg relax & byk tido”hahha (tringat mariam merungut stiap kali blk kelas dye nmpk yana kat bilik ahhaha)
P/s: yana jgn menigau hari2 taw..haha

Yanie = hurmm xperlu dbri tau kowt.. sbbnya Asilah kata “siapa kamu dlm mnilai diri kamu sendiri” hihi..
Mariam kata “Yanie xde perasaan buat xtau je ble si L*** mengacau pg2 hari =p..Yana plak kata “xreti nak menangis n cool je…(keras hati)” haha.. Bersepah2 not allowed ye kat A123…sampai hati korg cakap tangga tertinggi plg “kuat membebel” bagi kat yanie…nasihat uh..huhu..
Papepon korg kena ingt “ cover itu penting” hahaha

P/s dr yanie yg ikhlas + tulus…
=trima kasih jd roommate yanie slame 6 bln..
=makan minum halal yea..
=maaf salah silap…
=keep it the secret..

=all d best to all of u….

=love+sayank+cinta+korg= kita 1 family =p

*A123 nantikan bahagian 2 yer tunggu =p

1 comment:

  1. amboi.. yea! home sweet home. friendship never end

    ReplyDelete